На Тернопільщині розшукують чоловіка з Херсонської області. На Тернопільщині зник уродженець Херсонщини Остафійчук Володимир Ярославович, 1954 року народження. Про це повідомляє управління Нацполіції Тернопільської області.

Чоловік проживав у своїх родичів у селі Звенигород у Борщівському районі. Він вийшов 16 серпня з дому своїх рідних і більше не повернувся. Напередодні чоловік говорив про те, що хоче з'їздити в Херсонську область.

Рідні розповіли про прикмети зниклого - 160-170 см, обличчя овальне, волосся кучеряве, сиві, очі карі. У день зникнення був одягнений у білу кепку, сіру футболку і сині джинси. Поліція попросила телефонувати на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Києві та Київській області шукають літнього чоловіка, який зник. Рідні просять допомогти в пошуках, так як їх родич страждає втратою пам'яті. У повідомленні йдеться, що пропав Логвиненко Микола Михайлович 1942 року. Чоловік страждає провалами в пам'яті. Вчора 19 серпня вийшов з дому в селі Гоголів Броварського району сів на автобус і приїхав на станцію метро Лісова в Києві. Після цього він зник.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Харкові розшукують сивого чоловіка в окулярах. Він не просто пропав, а ховається від поліції через те, що його підозрюють у скоєнні злочину. Всіх, хто бачив чоловіка просять затримати його і викликати поліцію.

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі містяни виявили труп жінки, яку тиждень шукала поліція та рідні. Вона померла, а спекотна погода муміфікувала труп. Він був знайдений в селищі міського типу Кушугум. Виявили тіло в четвер, 13 серпня, і як стало відомо про те, 73-річна жінка перебувала в розшуку починаючи з 8 серпня.