У Тернопільській області попрощалися з ветераном АТО, який помер напередодні після боротьби з хворобою і пораненнями. Руслан Карпець пішов на фронт добровольцем і служив у 128 окремому гірничопіхотному батальйоні. Про це розповіла Зоя Карпюк на своїй сторінці у Facebook.

Жінка зазначила, що Руслан Карпець помер 19 серпня 2020 року. Він отримав поранення ще в 2014 році під Донецьком. Під час боїв у Дебальцевому та обстрілів градами українських військових чоловік позбувся руки, а також отримав осколкові поранення ноги, осколки роздробили стегнову кістку. Руслан доклав багато зусиль, щоб відновитися після таких важких поранень. 21 серпня Тернопільщина попрощалася з героєм. Його поховали в селі духів поруч з раніше померлим батьком.

На момент смерті Руслану було всього 30 років. Він переніс 54 операції і сподівався на краще. На прощанні з героєм були присутні його друзі та побратими, рідні та близькі. Крім того, волонтери попросили всіх небайдужих українців допомогти родині Руслана матеріально.

Кременчанин, колишній військовий Руслан Карпець — 19 серпня 2020 року помер у реанімаційному відділенні Кременецької лікарні. Він добровольцем пішов у військкомат. З 2014-го служив у 128-ому окремому гірськопіхотному батальйоні. У Дебальцево, під час обстрілів градами — у 2014 році Руслан отримав сильні поранення. Йому відірвало руку, травмувало ліву ногу та роздробило стегнову кістку. Руслан Карпець довго відновлювався від отриманих травм, переніс чимало оперативних втручань. Сьогодні кременчани провели в останню дорогу захисника України - Руслана Карпця... Щирі співчуття мамі, рідним, друзям. Нехай буде Русланові вічною пам'ять. Сумно...

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door Зоя Карпюк op Donderdag 20 augustus 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпрі померла ветеран АТО, яка одна з перших взяла в руки зброю, щоб захистити Україну. У Дніпрі від тривалої хвороби трагічно померла Наталія подібна. Смерть у жінки, яка захищала нашу країну трапилася в результаті тривалої хвороби. Особовий склад її рідної бригади висловив свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям воїна.

Також Знай писав, що у Львівському військовому госпіталі помер ветеран АТО. З сумом повідомляємо, що у Львівському госпіталі помер учасник бойових дій на сході України родом з Галича. Не стало Тараса Свистельницького, який пішов на фронт захищати незалежність України і боротися з російськими окупантами.

Нещодавно Знай передавав, що Львівщині вшанували пам'ять загиблого воїна АТО.