Подружня пара жителів Ніжина святкує залізне весілля-65 років разом. Лариса Іванівна і Григорій Дмитрович Бакумовичі живуть душа в душу весь цей час. Стільки років разом-це рідкість для подружнього життя. Залізне весілля є запорукою міцних відносин і міцної любові.

Лариса Іванівна з юності відрізнялася активністю і з часом вирішила присвятити своє життя служінню людям, тому її знають, як невтомного депутата місцевої ради чотирьох скликань (1991-2006 роки). Вона завжди допоможе і підтримає. Лариса Іванівна встигала бути ще й відмінною мамою і дружиною. Її активності і бажанням щось змінити ДО краще позаздрить навіть молодь.

Донедавна жінка очолювала об'єднання голів вуличних комітетів. В її активі численні звання та нагороди. Своє дитинство жінка згадує з небажанням, так як йшла Друга світова. Її батька забрали на фронт в 1941 року, а в 42 році він загинув. Сім'я жила в глибокому тилу в Удмуртії. Там їй довелося швидко подорослішати і вже в 10 років виховувати молодших братів. Мама стала головою сільради, тому на дівчинку лягли всі тяготи і турботи по дому.

Після війни вони повернулися до рідного Ніжина, де вона закінчила школу і здобула середню освіту. Тут вона зустріла свого Григорія, який тільки повернувся з армії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Молоді одружилися в 1955 році, через рік після знайомства. У 1956 році з'явилася на світ дочка Тетяна, а молоде подружжя з часом побудували власний будинок.

Григорій Дмитрович працював на місцевому консервному заводі. З нього і пішов на пенсію. При цьому за свою кар'єру чоловік заслужено отримав величезну кількість грамот і нагород.

У період радянської влади Лариса Іванівна працювала в сфері торгівлі, але потім пішла вчитися далі і отримала освіту економіста. Пропрацювала за фахом до розвалу Союзу. Після цього вона направила свою природну активність в потрібне русло і пішла з головою в соціально-політичну діяльність. Вона тривалий час була місцевим депутатом. У цієї сильної і цілеспрямованої жінки надійним тилом став мовчазний і люблячий чоловік Григорій Дмитрович і дочка Тетяна.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові двоє відомих у світі української моди чоловіків зіграють гей-весілля.

Також Знай повідомляв, що сімейна пара з Харківщини прожила разом 70 років.

Нещодавно Знай передавав, що відомий український співак Сергій Бабкін зі своєю дружиною відзначив 11 річницю весілля.