На Тернопільщині чоловік привіз до лікарні жінку, якій несподівано стало погано на роботі. Обстеживши пацієнтку, лікарі встановили, що вона нещодавно народжувала. Однак про пологи та не зізнавалася. Про це повідомляють у поліції області.

Лікарі викликали правоохоронців, які встановили, що 34-річна мешканка одного із селищ Кременецького району надійшла до лікарні із післяродовими травмами та крововтратою. Виявилося, що мати двох дітей народила третього малюка вдома, пізно вночі 18 або 19 серпня, та викинула його до вуличного туалету. Після цього вона просто пішла спати.

За словами родичів, вони навіть не здогадувалися про вагітність жінки, адже вона має досить огрядну статуру та до останнього виконувала роботи в полі. Чоловікові про свою вагітність горе-мати також не повідомила.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У родині вже є двоє дітей, 13 та 15 років. У матеріальному плані родина не бідує та вважалася цілком благополучною. Чому із третьою дитиною вона повелася настільки жорстоко, жінка не пояснює.

Наразі правоохоронці мають встановити, чи був новонароджений малюк живим, чи народився вже мертвим.

Нагадаємо, що у Кам'янському знайшли дівчинку без батьків. Дитину передали до лікарні, назвати себе та розповісти, хто її батьки, дівчинка не може.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі потребує допомоги хлопчик з пухлиною мозку. Дитині потрібна термінова операція.

Також Знай.uа писав, що у Кривому Розі лікарі використовували душевнохворих в особистих цілях. Вручили лопати і відправили місити бетон замість процедур.