Тернополянин пограбував 9-річного сироту. Про подію стало відомо від вихователя дитячого будинку, який звернувся в поліцію із заявою. Про це пише центр комунікації Нацполіції в Тернопільській області.

Як з'ясувалося, хлопчик сидів біля будинку по вулиці Євгена Коновальця з телефоном в руках. В цей час до нього підійшов чоловік і вирвав з рук телефон. Дитина злякалася, але не розгубилася. Він став кликати на допомогу старших вихованців і вихователів.

Старші вихователі інтернату простежили за зловмисником, а вихователь звернувся до поліції за допомогою. Завдяки цьому чоловіка вдалося швидко затримати. Наразі він перебуває під вартою у СІЗО, йому готуються обрати запобіжний захід та оголосити про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську невідомі побили та пограбували чоловіка. У поліцію звернувся потерпілий і расскзаал, що кілька чоловіків напали на нього, побили і пограбували. правоохоронці почали пошуки групи. Через кілька годин підозрювані були знайдені і затримані.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Молодий чоловік скоїв принаймні 5 крадіжок. Він підбирав ключі до замків в кімнатах і виносив все цінне.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі затримали групу злодіїв, які працювали в Соборному районі міста. Вони підбирали ключі до замків і заходили в квартири. після цього винести цінності було нескладно.