Заступник голови Держкомісії України з корисних копалин, депутат Тернопільської облради Богдан яциковський зганьбився на всю країну через пісню, виконану ним у День Незалежності України зі сцени в Тернополі. Як з'ясувалося, це антисемітська пісня його особистого твору. Відео з виступом чиновника опублікували на YouTube.

Під час публічного виступу Яциковський виконав безсторонню пісню, в якій пропонувалося знищувати росіян і євреїв шляхом повішення.

У зв'язку з цим народний депутат від "опозиційної платформи - за життя" Ренат Кузьмін подав заяву в поліцію. У своїй заяві депутат закликав правоохоронців відреагувати на дану незаконну дію місцевого чиновника і притягнути його до відповідальності.

"Під час свого публічного виступу Яциковский Б. В., який в силу членства в політичній партії "Радикальна партія Олега Ляшка" має усталені переконання, політичні і суспільні погляди, шляхом виконання пісні відкрито розпалював національну ворожнечу і ненависть до громадян, які відносять себе до російської та єврейської націй, одночасно принижуючи і ображаючи національну честь, гідність і почуття названих громадян у зв'язку з їхнім етнічним походженням", - йдеться в заяві Кузьміна.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті соратницю Олега Ляшка облили фекаліями. 18 серпня, в місті Яремче, на коорджинатора громадської ініціативи" Яремчанська Набережна " віру Галайко напали троє невідомих і облили її фекаліями.

Також Знай повідомляв, що головний радикал країни Олег Ляшко влаштував будівництво на своїй ділянці під Києвом. Головний радикал країни захотів альтанку площею 87,2 кв. м і 4 нових госпоб'єкта у дворі. Свої недобудови 47-річний політик вніс до декларації за минулий рік на сайті НАЗК.

Нещодавно Знай передавав, що Олег Ляшко поспілкувався із залізничниками під час свого відрядження.