На Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник. Користувачка Facebook Віра Чухач написала на сторінці групи «Типовий Шумськ"пост, в якому розповіла подробиці інциденту.

У ніч на понеділок 24 серпня автомобіль темного кольору збив дівчину Олену Хрещатук. Винуватець аварії навіть не зупинився, щоб упевнитися, що постраждала жива і не спробував надати допомогу, а зник. Жінка звернулася до всіх жителів району з проханням про допомогу в пошуку винуватця аварії.

Віра Чухач попросила надати інформацію про винуватця ДТП, а також вона попросила розповісти, якщо хтось щось чув або бачив. Жінка пообіцяла велику грошову винагороду в іноземній валюті за будь-яку інформацію. Вона також зазначила, що її внучка сильно постраждала.

У коментарях користувачі розповіли, де можна знайти камери відеоспостереження, які могли «бачити» подію. Також користувачі уточнили чи ведеться розслідування правоохоронцями. Віра Чухач розповіла, що поліція відкрила кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині маршрутка збила жінку. Постраждала загинула на місці події. Водій дав задній хід і не помітив 50-річну жінку, яка стояла недалеко.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі сталася смертельна ДТП, в якій загинули люди. Позашляховик за нез'ясованими обставинами врізався в розділову огорожу між смугами руху і зробив сальто в повітрі. Інцидент стався близько 22: 30 на Набережній Перемоги, в районі будинку №36. Автомобіль Mitsubishi Outlander рухався в бік південного моста, як раптом врізався в розділову огорожу і перекинувся.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в підвалі лікарні виявили напіврозкладений труп чоловіка.