У Тернополі зареєстрували черговий рекорд-максимальна кількість людей одночасно писали картину акриловими фарбами протягом 3 годин. Підтвердила рекорд керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова. Вона зафіксувала 250 осіб.

Учасники акції зібралися в парку Шевченка в центрі Тернополя. Люди одночасно малювали панорамну картину. Художник Рустам Давлетов керував процесом і розповів, як все відбувалося.

Чоловік зазначив, що людям дали бавовняне полотно з розмірами 2х5 метрів. Він назвав усіх, хто малював маленькими бджілками. Також художник зазначив, що керувати процесом було непросто, але люди йому допомогли в цьому. Будь-яке прохання вони передавали один одному.

Висловилися і Учасники акції. Тернополяни розповіли, що їм сподобалося малювати подарунок для захисників України. Кожен з них на зворотному боці картини залишив побажання. Воїнам більшість тернополян побажали скоріше повернутися додому живими та здоровими.

Організатор заходу Марія Головко розповіла, що картина після реєстрації рекорду буде передана бійцям на передову. Також волонтери збираються передати військовим та іншу допомогу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Ужгород у рамках безперервної естафети "Uzhhorod Ultra 1000 km" встановив рекорди України. Найтриваліший БІГ-безперервно 85 годин і найдовша подолана дистанція - 1033 км.ці досягнення стали рекордами України і були зафіксовані в спеціальній книзі.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині сільгоспвиробники встановили рекорд України, створивши величезний прапор нашої держави. На полі з'явився прапор України з довжиною 52 метри і висотою 4,86 метра у висоту.

Нещодавно Знай передавав, що українська альпіністка прочитала поезію Шевченка на вершині гори і встановила рекорд. Українська альпіністка Христина Мохнацька підняла збірку поезій" Кобзар " на вершину гори Арарат висотою 5137 метрів.