У Тернополі один з ресторанів і розважальних закладів за сумісництвом довів городян до білого калення. У нічний час грає гучна музика, не дотримуються правил карантину, а також відбуваються багато інших порушень законодавства – це основні скарги тернополян, які живуть поруч з «Бункермуз» в центрі міста. Про це пише ТеNews.

За словами мешканців прилеглих до ресторану будинків ресторан не має дозвільних документів, порушує режим тиші після 22: 00 і не дотримується карантинних обмежень. Люди звернулися в мерію з листом. У документі вони описали всі проблеми, які випали на їх частку. За фактом порушень законодавства в мерії прийняли рішення створити комісію, яка проведе перевірку ресторану. Відповідне розпорядження днями підписав мер Сергій Надал.

У відповідь на звернення громадян Надал видав наказ, в якому доручив відреагувати на скарги городян і створити комісію, яка і займеться перевіркою Бункермуз у Тернополі. Члени комісії отримали право перевірити дозвільну документацію закладу, дотримання карантинних обмежень, а також дотримання інших норм чинного законодавства. Результати перевірки мають бути передані Надалу на ознайомлення до 27 серпня.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Франківчани порушили карантин масово через церковні свята. Городяни не злякалися карантину і пішли масово в храми святити яблука і квіти.

Також Знай писав, що у Дніпрі зафіксували порушення карантина. маршрутник набив повний автобус людей і забув про маски.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Кривому Розі поліція масово штрафує порушників карантину.