Українки часто кидають свої сім'ї і їдуть в інші країни, щоб заробити гроші. Частину коштів вони відправляють на батьківщину, а на решту живуть самі. Таке життя накладає свій відбиток на цих людей. Однак у кожної з них своя причина виїхати з України.

Історію однієї з таких українок розповіло видання»Українці сьогодні". Жінка на ім'я Люба поїхала до Італії, щоб утримувати дітей. Таке рішення їй довелося прийняти після розставання з чоловіком Василем і 20 років спільного життя.

За словами заробітчанки вони з чоловіком приїлися один одному, дратували один одного, а потім їм просто набридло прикидатися. Люба не думала ні про що і прийняла рішення розлучитися не замислюючись. Після цього вона спробувала пов'язати своє життя з іншим чоловіком, але нічого не вийшло. Також склалася і доля її Василя.

Жінка працювала в Італії вже кілька років і непогано забезпечила життя дітей, дала їм освіту. Коли настав час їхати додому, вона вирішила спробувати повернути було щастя і зійтися з колишнім чоловіком, налагодити відносини. Люба сподівалася, що можна ще все повернути. Однак доля підкинула їй неприємний сюрприз.

В один зі своїх вихідних вона зустрілася з українками, які також вирушили до Італії заробляти гроші і розповіла про свої сподівання і надії. У чергову зустріч її чекали подруги, але жінка так і не прийшла. Вона з'явилася лише через 2 тижні і засмутила всіх новиною про смерть свого колишнього чоловіка. Після цього вона сказала, щоб її подруги берегли свої сім'ї.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українка расскзаала про те, як заробітки в Європі змінили її життя.

Також Знай повідомляв, що заробітчанка з України розповіла, як працювала в Італії, щоб накопичити на квартиру синові, а невістка все забрала.

Нещодавно Знай передавав, що українці розповіли, як стали рабами в Польщі.