Коронавірус нікого не шкодує, інфекція проникає в організм незалежно від статусу і наявності грошей. Про хворобу повідомила відома телеведуча Марічка Падалко, яка перехворіла разом з двома дітьми. Свою історію телеведуча розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Все почалося з того, що її старший син приїхав з футбольних зборів з хворим горлом. Хлопець вирішив відпочити і кілька днів відлежувався. При цьому у нього не було будь-яких інших проявів. Через кілька днів на біль в горлі поскаржилася її середня дочка. Через кілька днів дівчинка почала сильно кашляти, і вони звернулися до лікаря. Їй поставили діагноз-бронхіт. При цьому лікарі не побачили сіптомів коронавірусу. Відома мама зазначила, що наполягла на здачі тестів на ковід.

Поки робив тест на коронавірус дівчинка майже одужала, але потім у неї підскочила температура майже до 40 градусів і їй стало різко гірше. У лікарні вже підозрюють лівосторонню пневмонію.

Після такого різкого стану дочки Марічка попередила всіх, з ким спілкувалася до цього про можливе зараження коронавірусною інфекцією і не вийшла на роботу. Коли прийшов позитивний результат тесту дочки У Марічки з'явилися перші симптоми і також з'явився біль в горлі.

Я і двоє моїх дітей захворіли на коронавірус. Син вже здоровий і активний. Ми зі старшою донькою потроху одужуємо....

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Марічка Падалко op Dinsdag 25 augustus 2020

Після цього телеведуча розповіла, що вже в день забору тесту на ковід у неї був кашель і неприємне відчуття в грудях. Їй тиснуло і заважало, було відчуття дискомфорту. При цьому її тест виявився негативним. Далі медики вже шукали пневмонію на КТ і робили інші уточнюючі аналізи, які дозволили їм поставити діагноз.

У цей час її старший син вже повернувся до тренувань і відчував себе добре. Йому зробили також два тести на коронавірус і на антитіла до нього. Виявилося, що хлопець перехворів у легкій формі.

Сама ж Марічка звернулася до фахівців, які порекомендували здати ще один аналіз крові. Медики припустили, що хвороба могла почати розвиватися в її організмі раніше, ніж з'явилися перші симптоми. Цей аналіз показав, що телеведуча перехворіла коронавірусом і вже в процесі одужання, а в крові з'являються антитіла на коронавірус.