1 вересня школярі сядуть за парти. Зараз батьків турбує єдине питання, як і де придбати Канцелярські товари, рюкзаки і новий одяг для своїх дітей і не витратити цілий статок. Про ціни та якість товарів розповів 24 канал.

Як з'ясувалося, придбати все необхідне для навчального процесу можна в інтернет-магазинах. Якщо купувати все від рюкзака до форми і спортивного костюма, то зібрати дитину в школу виллється в 2300 гривень.

Найдорожчим виявився рюкзак або ранець. Цей атрибут навчання потрібен всім і завжди. Найдешевший варіант обійдеться батькам в 400 гривень. Набір канцелярських товарів коштуватиме трохи більше 300 гривень. Зошити дрібним оптом можна купити по 2,50-3 гривні за жарт.

Другою найбільшою статтею витрат батьків є одяг. Зараз школярів не зобов'язують носити форму, але все ж діти ростуть і потрібно купити їм новий одяг. Одягнути хлопчика до нового навчального року можна за 1360 гривень – пара штанів за 200 гривень, дві сорочки за 300 гривень, туфлі за 300 гривень, спортивний костюм за 290 гривень, кросівки за 270 гривень.

Одягнути до школи дівчинку буде трохи дорожче - 1400 гривень. У цю суму входять дві блузки за 330 гривень, спідниця за 170 гривень, туфлі за 300 гривень, спортивний костюм за 300 гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що до 1 вересня батьки намагаються не тільки купити дитині ранець і канцелярські товари, а й підготувати його. Сучасні вимоги відрізняються від тих, які пред'являлися до дітей ще кілька років тому, але про них потрібно знати.

Також Знай повідомляв, що до 1 вересня дівчатка готуються ретельно іпланують навіть зачіскуу.

Нещодавно Знай передавав, що у зв'язку з епідемією коронавірусу в школах і дитячих садах зміниться формат навчання.