Тернополянам доведеться побачити нові цифри в платіжках за гаряче водопостачання. У КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" провели перерахунок вартості гарячої води відповідно до вимог рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 16.12.2019 №1166.

У платіжках за липень тернополяни побачать ціни нижче на 30%. В опалювальному сезоні вже проводився перерахунок за січень – травень 2020 року.

Так стало відомо, що в платіжках будуть вже стояти ціни нижче – 64,65 грн за кожен куб води в будинках з полотенцесушителями і 60,48 грн за кожен куб в будинках без полотенцесушителей. До зниження тарифів ціни були 98,85 грн і 91,36 грн за кожен куб води відповідно.

Нагадавши, Знай писав, що в управлінні статистики в Тернопільській області зафіксували зниження цін на основні продукти харчування в магазинах. В середньому ціни на продукти харчування та алкогольні напої знизилися на 0,9%. Самим рекордним зниженням ціни можуть похвалитися яйця. Їх вартість впала на 13,5%. На другому місці по зниженню ціни йдуть овочі-на 11,4%. Крім того, на 2,3-0,5% впала ціна на макарони і макаронні вироби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в місті Павлоград Дніпропетровської області значно знизяться ціни на опалення. У майбутньому сезоні українці зможуть повною мірою відчути зниження цін. Зокрема, в місті Павлоград місцевий виконком вже прийняв рішення про зниження тарифів на опалення для різних категорій населення.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях платіжки за воду змусили споживачів схопитися за серце. Цифри виявилися в 5 разів вище, ніж були ще місяць тому. Незадоволені споживачі вирушили до місцевого водоканалу з вимогою пояснити такий стан справ.