Сезонні фрукти і овочі істотно полегшують життя господиням. Адже ці продукти розширюють домашнє меню і роблять його більш корисним, яскравим і оригінальним. Коли зовсім не хочеться каш і картоплі з макаронами можна приготувати холодну закуску з помідорів. Ці овочі самі по собі мають пікантний присмак, але якщо додати туди часник і оцет, а також ще кілька інгредієнтів, то страва стане ще цікавіше.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- Помідори-500 грам;
- Морква - 1 штука;
- Цибуля - 1 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-0,5-1 ч. л.
- Гірчиця (в зернах) - 1 ч. л.
- Оцет-1 ст. л.
- Часнок – 2-3 зубчики.
- Масло рослинне - 2 ст. л.
- Зелень петрушки або кропу.
Спосіб приготування
Моркву потрібно натерти на тертці для корейської моркви, цибулю порізати півкільцями. До цих овочів додати оцет, сіль, перець і інші спеції за смаком, дрібно порізану зелень, а також часник. Отриману суміш потрібно перемішувати регулярно протягом двох годин. Після цього туди можна додати порізані на четвертини помідори і дати настоятися протягом двох годин. Після цього пікантний салат можна подавати до столу.
Нагадавши, Знай писав, що закуска "Мухомор" - оригінальне і одночасно просте в приготуванні
Також Знай, що існує рецепт незвичайної заготівлі овочів на зиму. Якщо все зробити за цим рецептом, то взимку можна буде швидко приготувати смачний і ароматний суп.
Нещодавно Знай розповідав, як приготувати лечо з кабачків і перцю-смачна ароматна заготівля нереальної закуски. Лечо з кабачками і перцем - дуже красиве, смачне, насичене! Ідеально і як гарнір до м'яса, і як самостійна закуска.