Спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях. Після перемоги Віктор Крупа зустрівся з головою Борщівської районної адміністрації Юрієм Гуцулом. На зустрічі також був присутній і тренер молодої людини Віктор Антонюк.

Голова районної адміністрації привітав молодого спортсмена та побажав йому успіхів на Чемпіонаті світу. Гуцул зазначив, що пишається тим, що представник Тернопільщини представить Україну. Також посадовець побажав здоров'я та натхнення до нових звершень та досягнень.

Нагадавши, Знай писав, що українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук виграла етап Діамантової ліги. В Угорщині Українка стрибнула в довжину 6,76 метрів. Наступний старт вже відбудеться в Стокгольмі. Марина поліпшила свій попередній результат на 9 сантиметрів. Вона завдяки результату 6,85 м дівчина завоювала золото, це поки кращий особистий результат в новому сезоні.

Також Знай повідомляв, що борець Олександр Вишняк, який родом з Буковини, вийшов у фінал і впевнено переміг на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юніорів у категорії 74 км. спортивний захід відбувся у Львові 20-23 серпня. Впевнена перемога молодої людини стала особливо символічною напередодні Дня Незалежності.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що львівські легкоатлети показали, як потрібно займатися спортом і заробляти нагороди. Вони завоювали 11 медалей на Чемпіонаті України в Луцьку. У неділю, 16 серпня, у Луцьку на стадіоні "Авангард" завершився Командний чемпіонат України з легкої атлетики. У перший день збірна легкоатлетів Львівщини завоювали чотири медалі.