2020 рік для України та її західних регіонів видався складним. Всю весну і літо західні регіони заливали дощі. Річки вийшли з берегів і вже до середини літа села і міста стали йти під воду, а люди залишилися без даху над головою. Стихія на цьому не заспокоїлася і продовжила крутити смерчі. Ці незвичні для України природні явища стали звичними для Карпат та прилеглих регіонів.

Спокійними виявилися лише кінець липня і серпень. І ось знову погода показала всю свою міць. Жителі Тернопільщини опинилися в потоках води і тільки встигали вискакувати з будинків і рятувати майно.

25 серпня жителі села Верещаки Лановецького району зняли буйство природи. Сильна злива і гроза перетворили вулиці села на річки з коричневої рідини. Також постраждали й інші села. Мешканка села Верещаки Тетяна показала у соцмережі наслідки зливи.

Вона написала, що на відео не річка, а долина, в якій розташоване село. Жінка зазначила, що вся техніка опинилася у воді.

У коментарях користувачі відзначили, що ледве встигли забрати корів з пасовища, інакше б їх змило. Люди показали і розповіли, що творилося в їхніх селах під час стихії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Це не річка,це наша долина після дощу(

Geplaatst door Таня Шмир Торти op Dinsdag 25 augustus 2020

Нагадавши, Знай писав, що у Хмельницькому злива спочатку серпня створила масу проблем. Вулиці міста перетворилися на Річки, а транспорт зупинився. При цьому городяни поскаржилися, що місцева влада не бажає вирішувати проблеми.

Також Знай повідомляв, що на Закарпатті очікують нового удару стихії.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті село опинилося під коричневою жижією із землі та води. Площа зсуву склала 1,5 гектара.