У Тернополі невідомий пограбував вихованця дитячого будинку. У поліцію про подію повідомив вихователь. 9-річний хлопчик тримав у руках телефон, який вирвав у нього з рук чоловік і кинувся тікати. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Тернопільській області.

9-річний хлопчик знаходився біля будинку на вулиці Коновальця, коли до нього підійшов невідомий і вирвав з рук мобільний телефон. Дитина побігла до вихователя і старшим вихованцям дитячого будинку. Вони допомогли відстежити шлях грабіжника і викликали поліцію.

Старші діти розповіли та показали правоохоронцям, куди пішов зловмисник, що допомогло його швидко затримати. Після цього 35-річного чоловіка помістили під варту в СІЗО. Йому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України. Також найближчим часом суд обере запобіжний захід.

Нагадавши Знай писав, що в Ужгороді двоє невідомих напали на жінку. Вони помітили, як постраждала знімала гроші в банкоматі і відразу ж спланували напад на жінку. Вони напали на неї і забрали гроші. Жінку доставили в лікарню для надання медичної допомоги. Один з нападників був затриманий відразу ж, а другий у розшуку.

Також Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області діти вирішили не просто пограти на дитячому майданчику, а розгромити все навколо. В результаті таких ігор виявилася поламана гойдалки і понівечені клумби навколо майданчика і біля житлових будинків. Місцеві жителі звинуватили у всьому карантин і дріб'язок, від якого діти не знають, куди себе застосувати.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Дніпропетровщині водій збив двох жінок. Одна з них отримала важкі травми, а друга загинула на місці аварії. Водій рухався на шаленій швидкості і збив на пішохідному переході двох жінок і дитину. Від удару їх відкинуло на кілька метрів.