Вареники-страва, без якої не обходиться жодне застілля українців. Їх готують з фруктовими і овочевими начинками, сиром, грибами та іншими начинками. Сьогодні ми хочемо познайомити господинь з ще одним оригінальним рецептом» пухнатих " вареників.

Ці вареники відрізняються від інших своєю пишністю і м'якістю. У них можна загорнути все, що душі завгодно. Зробити їх пісною стравою або ж приготувати в звичайний день легко і просто.

Інгредієнт

  • 600 грам маки
  • 300 грам теплої води
  • 40 грам свіжих живих дріжджів
  • 2-3 стіл. ложки пісного масла
  • 1-2 стіл. ложки цукру (в залежності від начинки)
  • щіпка солі.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно підготувати опару-Дріжджі розвести в теплій воді, додати туди масло, сіль, цукор. Також сюди додається частина борошна, щоб тісто стало такої консистенції, як на оладки. Отриману опару потрібно поставити в тепле місце.

Після цього можна приступити до начинки. У ці вареники можна покласти будь – які фрукти-від вишні та абрикоси до малини та інших ягід. Також можна зробити їх солоними – з картоплею, картоплею і грибами, з сиром, з картоплею і печінкою, тушкованою капустою. Ці начинки можна приготувати заздалегідь, щоб вони охололи або стекли (тушкована капуста).

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Після того, як опара піднялася, потрібно в неї додати залишок борошна і вимішати м'яке тісто. Розкачати його в товстий джгут і нарізати на невеликі кружечки. Кожен з них – це майбутній вареник.

Качалкою можна не користуватися, досить розім'яти пальцями тісто і покласти туди начинку. Кожен вареник потрібно зліпити зверху. Після цього, вони повинні полежати 10 хвилин і тільки потім відправитися на каструлю з водою, щоб варитися на пару близько 5 хвилин.

Нагадавши, Знай писав, що слива-один з фруктів, який можна перетворити в корисні цукати.

Також Знай, що кукурудзу можна не тільки варити, але і зробити різні смачні страви.

Нещодавно Знай передавав, що деруни відійшли на другий план через цибриків.