Віруючі схильні бачити знаки і знамення Бога, лики святих і багато іншого в різних речах. Сучасна історія знає безліч історій про той чи інший прояв таких знаків і навіть історії масових паломництв в такі місця. Ще один знак з вище зафіксував Тернопільський фотограф.

У цьому випадку знімок був зроблений на вулиці, а в кадр потрапили люди, що знаходяться в приміщенні храму. У них над головами були ореоли, які можна прийняти за німби. Автор фото фотограф і викладач Роман Гандзій. Він опублікував знімок на своїй сторінці в Facebook.

У підписі до фото він написав, що фізики можуть сказати, що тут видно заломлення світла в лінзах фотоапарата. Також Роман запитав, чому так збіглося, що ці відблиски над головами віруючих.

Варто відзначити, що це одна з фотографій, яка була зроблена в День Державного прапора 23 серпня в храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Роман Гандзій зробив близько десятка знімків, але тільки тут видно ці відблиски або німби.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщину привезли мощі святих апостолів Петра і Павла. На Львівщину, до кафедрального собору Сокальсько-Жовківської єпархії, привезли мощі святих верховних першоапостолів Петра і Павла. Мощі привіз владика Іриней Білик, канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Також Знай повідомляв, що у Львові незабаром з'явиться мініатюрна копія храму св. Петра і Павла. Зараз меценатів просять приєднатися до створення мінімакету.

Нещодавно Знай передавав, що мешканка Тернопільщини Марія Тройчак побувала у 52 країнах світу. З кожної поїздки вона привозила ікони, так як головними цілями поїздок були святині православ'я.