Літній період і карантин створили вакуум на ринку м'яса. Перші два місяці карантину були закриті базари і вибір був обмежений пропозицією супермаркетів. Протягом теплої пори року м'ясо не користується особливим попитом, що також позначилося на вартості даного продукту. Кореспонденти Файного міста вирішили вивчити вартість м'яса птиці, свинини і яловичини на ринку і в супермаркеті.

Спочатку були вивчені ціни на даний вид продукції в супермаркеті. Вартість м'яса птиці (перепілка, курятина, індушатина) коливається від 98 гривень за куряче філе до 184 гривень за кілограм перепелиної тушки. Також можна купити тушку бройлера (курятина) за 54 гривні за кілограм. Також є четвертини по 51 грн.

Свинина коштує дорожче, ніж м'ясо птиці. За кілограм вирізки просять 164 грн, м'ясо для котлет коштує 104 грн, свинячі ребра можна купити за 109 гривень.

Яловичина в супермаркеті представлена була невеликим асортиментом-ребра телячі 94 гривні, грудинка 95 грн, окіст 179 грн.

На ринку представлений досить великий асортимент м'яса і м'ясної продукції. При цьому торговці розповіли, що у них попит на товар істотно впав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Одна з продавців розповіла, що телятина коштує від 165 грн до 95 грн за кілограм. Ціна залежить від частини туші-передня, задня та інші.

Де вигідніше: скільки коштує м’ясо в супермаркеті та на ринку Тернополя

Де вигідніше: скільки коштує м’ясо в супермаркеті та на ринку Тернополя Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, дивіться стріми наживо, коментуйте та діліться із друзями, найцікавіші авторські матеріали читайте на нашому сайті. Будь з Файним і все буде Файно! - Хочете повідомити важливу новину, телефонуйте 0677993977

Geplaatst door Файне місто op Donderdag 20 augustus 2020

Нагадавши, Знай писав, що в супермаркетах Києва з'явилися дешеві яблука. Сезонні для Серпня фрукти і овочі втратили в ціні приблизно половину – якщо раніше за кілограм привізних яблук просили близько 35-40 гривень, то тепер за плоди, вирощені в Україні, просять не більше 18-20 гривень.

Також Знай повідомляв, що в Україні може подорожчати гречка. Основною причиною є зменшення посівних площ.

Нещодавно Знай передавав, що Держстат підрахував, скільки доведеться заплатити за основні продукти харчування.