На Тернопільщині місцеві жителі одного з міст показали, як у них відремонтували електричний стовп. У Чорткові вирішив "втомитися" і впасти. В результаті частина городян позбулася електроенергії.

Електрики приїхали і "відремонтували«, а точніше приліпили» на соплях" аварійний стовп на місце. Вони вирішили, що дріт і дошка зможуть допомогти простояти цьому стовпу ще якийсь час.

Цю історію повідала Ірина Гайовська в групі»Чортківські оголошення". Вона пояснила, що електроенергії не було півдня, а відремонтували все за 5 хвилин. Також жінка назвала даний спосіб ремонту новими технологіями.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в центрі Дніпра буря повалила величезні ялини, які прикрашали місто більше половини століття. У вівторок, 11 серпня, в Дніпрі сталася хоч і короткочасна, але руйнівна буря. Здебільшого постраждав центр міста. Нещодавно в мережі з'явилися фотографії наслідків стихії, яка позбавили городян однієї з найголовніших пам'яток.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві через негоду вирувала 11 серпня на Володимирському узвозі дерево впало на припарковану машину. Дерево буквально зім'яло машину. В результаті події ніхто не постраждав.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові стався казус, якого ніхто не очікував. Тільки поставлений паркан уздовж проїжджої частини впав. Причиною стало сонце і спекотна погода, які розтопили не менш новий асфальт. Як виявилося, паркан не зміцнили в грунті і не зробили бетонних підстав для нього. Львів'яни обурилися і заявили, що все було зроблено через плече.