Лікар з Тернополя Алла Бойчук отримала звання»Заслужений лікар України". Вона є професором Тернопільського медичного університету. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті медичного вузу.

Звання присвоєно указом президента №335 / 2020 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України". Аллу Бойчук нагородили за особливий особистий внесок у державне будівництво соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові досягнення та високий професіоналізм.

Нагадавши, Знай повідомляв, що ректор УжНУ Володимир Смоланка став заслуженим лікарем України. Відповідний указ "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України", підписав президент Володимир Зеленський. Він зробив особливий внесок у розвиток медицини та нейрохірургії зокрема. З року в рік після прізвища Смолянка збільшується кількість звань і посад, але для більшості людей досить сказати «Володимир Смоланка», і найперші асоціації – це професіоналізм і порядність.

Також Знай повідомляв, що юного жителя Запорізької області знайшла нагорода за проявлений героїзм. Молодий чоловік витягнув на собі рибалки, який провалився під лід і почав тонути. На річці Чокрак, яка знаходиться неподалік від будинку Вадима, по шию у воді застряг рибалка. Чоловік був приблизно в 20 метрах від берега, спроби вибратися на лід були марними. Молодий чоловік проявив сміливість і витягнув чоловіка на берег.

Нещодавно Знай передавав, що військовим з Тернопільщини, які захищають Україну на Донбасі вручили почесні нагороди. Це стало відмінним подарунком до Дня Незалежності.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще