На вулиці Руській у Тернополі каштан переплутав осінь з весною і зацвів. На дереві з'явилися листя і свічки з квітами. Аномальне дерево знайшли у медуніверситету. Про це пише Область.

Традиційно каштани цвітуть в травні, але тут дерево вирішило випустити нові пагони в кінці літа. Серед пожухлих листя з'явилися недавно нові пагони з квітами. Переконатися і побачити аномалію можна в будь-який час.

Варто зазначити, що природа цього року здивувала українців. Тернопільщину випробовували на міцність смерчі, зливи, град і повені. Регіон побачив смерчі, які руйнували села, град знищував рослини.

Нагадавши, Знай писав, що природні аномалії в Україні в це літо можна було спостерігати мало не щодня. У Запорізькій області гроза влаштувала справжнє світлове шоу для відпочиваючих і затопила все дощем. Туристи зняли на камеру, як блискавки били прямо в море, а хмари згустилися в чорну масу, з якої потім хлинула злива.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, Знай писав, що на Львівщині природа здивувала всіх і вкрила землю снігом в середині літа. Як виявилося, це тільки на перший погляд був сніг, насправді пройшов дрібний град, а крижинки щільно накрили траву і землю. Користувачі показали диво природи на фото і відео.

Нещодавно Знай передавав, що космонавти зробив необчние фото Землі з космосу. На ньому видно, що з землі злітають сотні космічних кораблів. Такий висновок зробили вчені, які побачили знімок. Вони відзначили, що це важливі події, так як можуть свідчити про те, що Земля в небезпеці. Також по одному знімку був зроблений висновок, що це не просто ракети, а дуже сучасні технології.