Партія "Слуга народу" планує затвердити кандидатами на місцеві вибори колишніх колег президента Зеленського – коміків, які грали в КВК і виступали в інших гумористичних програмах. 31 Серпня ці кандидатури затвердять на партійному з'їзді. Про це пише Главком.

Зокрема, на виборах у Тернополі за крісло мера повинен буде боротися гуморист Віктор Гевко. Він тричі вигравав шоу»Розсміши коміка". Віктор Гевко є комічним актором, сценаристом, капітаном команди КВК VIP, триразовим переможцем телешоу» Розсміши коміка«, автором і актором скетч-шоу» Країна У«, учасником проекту» студії 95 « - »Бійцівський клуб".

Варто відзначити, що це не єдиний комік в команді «Слуги народу». У мери Одеси балотуватиметься Олег Філімонов, який здобув популярність завдяки грі в КВК і шоу «Джентельмен шоу».

Нагадавши, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації» Варта 1 " Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова. На виборах 2015 року Зінкевич вже брав участь, тоді він посів шосте місце з результатом 3,3%, зараз соціологи прогнозують йому майже 10%.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу". Так, стало відомо, що депутат Львівської обласної ради від політичної партії "Самопоміч" зараз балотується від Партії "Слуга народу". Йдеться про депутата Івана Собка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".