У Тернополі на набережній Тернопільського става з'явилася Алея пам'яті захисникам України. Тепер тернополяни зможуть прийти сюди, щоб вшанувати пам'ять загиблих героїв на Донбасі. Урочисте відкриття Алеї супроводжувалося виступом місцевих чиновників і офіційною церемонією, пише 0352.

На території встановили пам'ятний камінь, до якого поклали квіти. На церемонії відкриття був заступник мера Леонід Бицюра. Він зазначив, що ця алея стане нагадуванням, якою ціною дістався мир і мирне небо над головами Тернополю. Він також зауважив, що тут можна вшанувати пам'ять загиблих героїв. Алея також стане нагадуванням того, що досі в країні йде війна з Росією.

Нагадавши, Знай писав, що на Донбасі триває війна і окупанти нікуди не поділися. Вони продовжують провокувати українських захисників. У штабі ООС розповіли, що в нічний час звучать поодинокі постріли з гранатометів. При цьому в лавах Збройних сил України поранених і загиблих немає.

За даними прес штабу, за минулу добу, 31 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 2 факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер ветеран АТО, який довгий час лікувався і проходив реабілітацію після складних поранень, отриманих на Донбасі. Його серце не витримало травм.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Донбасі йде війна, в якій гинуть і пропадають не тільки військові, а й мирні громадяни. Їх шукають родичі роками. У кращому випадку знаходять останки, які потім вивчають на експертизах, а в гіршому інформації так і немає.