Сьогодні 1 вересня маленькі тернополяни пішли до школи. Дітям організували свято знань попри карантин. Однак коло присутніх обмежили, щоб знизити ймовірність зараження, не обійшлося без привітань на святкових лінійках.

З 1 вересня школярів привітали поліцейські. Вони опублікували привітання на сайті Нацполіції. Правоохоронці зазначили, що діти почнуть знайомитися зі світом знань та відкриттів. Також поліцейські побажали малюкам цікавих книг, міцної дружби.

Також дітей привітав і священнослужитель Олексій Філюк. Він привітав усіх школярів з початком навчального року і побажав Божого благословення і терпіння. Він також привітав свого сина, який пішов у 8 клас.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові 1 вересня школярів зібрали на масовому заході в парку, незважаючи на заборону проведення шкільної лінійки до Дня знань. Захід у зв'язку з початком навчального року провели у міському Центральному парку культури та відпочинку імені М.Горького. Там зібралася величезна кількість школярів з батьками і вчителів.

Знай розповідав, що у школі села Кам'яна Сторожинецького району Чернівецької області виявили спалах коронавірусу серед вчителів. У селі розповіли, що у них багато заражених, але ніхто не з'ясовував, де люди заражаються. Щодня виявляють по 15-20 заражених. Також виявили спалах і в школі.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що як мінімум один навчальний заклад у Києві не повернеться до колишнього режиму роботи. У навчально-виховному комплексі №240 "Соціум" напередодні 1 вересня у вчительського складу виявили коронавірусну інфекцію.