На Тернопільщині коронавірус скосив ще одного місцевого чиновника. Голова Чортківської районної адміністрації Арсен Марчишак, розповів про своє зараження. Чиновник написав на своїй сторінці в Facebook.

Марчишак заявив, що зараз перебуває вдома на самоізоляції і проходить симптоматичне лікування.

Нещодавно у Тернополі про своє зараження килимом розповіли мер міста Сергій Надал та голова Тернопільської ОДА Володимир Труш. Вони також написали повідомлення в соцмережах, в яких відзначили хід хвороби.

Також Сергій Надал знаходиться вдома і працює віддалено. Його самопочуття задовільне, а ось Володимир Труш потрапив до лікарні. Однак не збирається відмовлятися від роботи. Він вирішив керувати областю в телефонному і онлайн режимах, так як всі його заступники також на лікарняних.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні за останню добу виявили 2495 нових випадків зараження. 51 людина померла від ускладнень. З початку березня в Україні виявили 125 тисяч заражених, з яких одужали 58 817 осіб. Тільки за останню добу одужали 1051 людина.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині 80% медиків одужали від коронавірусу. Станом на 31 Серпня перемогли інфекцію 1359 лікарів, які раніше заразилися. Найбільша кількість заражених медиків була зафіксована у Львівській лікарні швидкої допомоги.

Нещодавно Знай передавав, що Уляна Супрун розповіла, чим небезпечний коронавірус. У своєму пості колишня глава МОЗ описала такі наслідки, як утворення згустків крові, що призводить до інфарктів та інсультів.