1 вересня зупинилося серце відомого на Тернопільщині педагога Василя стрижка. Він тривалий час боровся з коронавірусом, але хвороба дала ускладнення і серце вчителя не витримало.

Василь Леонтійович Стрижко працював у комунальній школі «СТАНЦІЯ ЮНИХ ТЕХНІКІВ». Він передавав знання майбутнім фотографам у гуртку»Юний фотограф". Тіло фотографа поховали на Довжанківському кладовищі.

Нагадавши, Знай писав, що в Німеччині після 5 років боротьби за життя помер музикант групи "Фрістайл" Сергій В'язовський. У 2015 році у нього зупинилося серце. Медики змогли його реанімувати тільки через 30 хвилин після клінічної смерті. В результаті цього він провів у вегетативному стані через смерть клітин мозку останні 5 років. Чоловік перебував у клініці в Німеччині весь цей час.

Також Знай повідомляв, що в Польщі загинув молодий заробітчанин з України. Вдома на нього чекали дружина та троє дітей. Вони вже звернулися за допомогою, щоб доставити тіло на батьківщину і поховати. На заробітках у Польщі загинув житель міста Ланчин на ім'я Василь. Вдома його чекала мама, дружина і троє дітей. Тепер друзі родини збирають кошти, щоб допомогти родині загиблого попрощатися з ним.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпропетровській області чоловік скоїв суїцид на кладовищі. Він приїхав на автомобілі і прямо в салоні машини вистрілив собі в голову з рушниці. Постріл почули жителі найближчих до кладовища будинків і викликали на місце поліцію і швидку. На жаль, чоловіка врятувати не вдалося. Поліція взялася за розслідування смерті людини в такому дивному місці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще