Митрополит Переяславський і Вишневський Православної церкви України Олександр Драбинко заразився коронавірусом. Він попросив помолитися за його здоров'я. Священнослужитель отримав позитивний тест на коронавірус. Про це він розповів у пості на Facebook.

Олександр Драбинко написав, що позитивний тест був отриманий після чергового обстеження, яке він проходить щомісяця. Священнослужитель зазначив, що не знає, де міг заразитися і від кого.

Після отримання результатів тесту він пішов на самоізоляцію до 15 Вересня. Священнослужитель розповів і про симптоми. Митрополит зазначив, що поки класичних симптомів у нього немає і температура в нормі. Він також застеріг усіх, хто спілкувався з ним в останні дні і попросив уважно стежити за своїм станом здоров'я.

Нагадавши, Знай писав, що в баптистській церкві, що в Запорізькій області, різкий спалах коронавірусної інфекції. У Пологівському районі Запоріжжя спалах коронавірусу був виявлений в баптистській церкві. Поки що відомо тільки про 18 хворих, але їх може бути в кілька разів більше.

Також Знай повідомляв, що на Троєщині в Києві розгорівся скандал між настоятелем храму і парафіянами. Настоятель задумав перебудувати і перебудувати храм і скит, в якому жив чернець-засновник. Однак парафіяни стали на захист храмового комплексу і навіть притулку для тварин.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні не закриватимуть церкви на час карантину. Про це під час брифінгу у Львові заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Перш за все Степанов спростував чутки про те, що богослужіння є одним з факторів збільшення кількості заражених коронавірусом.