На Тернопільщині люди вийшли на акцію протесту проти карантину. Акція пройшла у Чорткові, який став червоною карантинною зоною. Люди вийшли під будівлю міської ради. Вони вимагали відкрити школи і скасувати жорсткі обмеження.

Акція пройшла 1 вересня. На неї зібралися кілька десятків люде. Городяни зажадали від мера і міськради врегулювати питання щодо карантинних обмежень і дати дітям можливість ходити в школи.

У міськраді в свою чергу розповіли, що Чортків потрапив до Червоної карантинної зони, тому відповідно до вимог Кабміну навчання в школах здійснюється тільки дистанційно. Людей також заспокоїли тим, що через два тижні відбудеться засідання штабу і колір зони можуть змінити.

Geplaatst door Підслухано у Чорткові op Dinsdag 1 september 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Укрзалізниця не здійснює посадку на потяги на кількох станціях у містах, що потрапили в" червону зону " карантину. Зокрема, йдеться про Івано-Франківськ, Ізмаїл та Новоселицю. На цих станціях пасажир може тільки вийти з поїзда. Із зазначених станцій квитки також не продають.

Також Знай повідомляв, що у Запорізькій області школяр прийшов до школи 1 вересня з коронавірусною інфекцією. У Бердянську Запорізької області школяр прийшов до школи з коронавірусом. COVID-19 був підтверджений ПЛР-тестом в Запорізькому обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Нещодавно Знай передавав, що Руслан Марцінків не задоволений закриттям підприємств Івано-Франківська під час карантину. З 31 Серпня Івано-Франківськ потрапив у "червону зону" карантину, у зв'язку з чим правоохоронці почали закривати заклади торгівлі та харчування в місті.