На Тернопільщині продовжує зростати кількість заражених коронавірусом, але мешканці краю вперто не бажають виконувати рекомендації медиків та Кабміну. У червоних карантинних зонах у Чорткові, Бережанах та Бережанському районі люди виходять на протести.

Місцевий житель показав причину поширення коронавірусу серед жителів Тернопільщини в одному з вагонів міжміської електрички. У вагоні їдуть пасажири, більшість з них пенсіонери. Ці люди є групою ризику. Якщо вони заразяться коронавірусом, то наслідки будуть безповоротними, але людям схоже плювати. Вони забули про масках. Цих засобів захисту немає навіть на підборіддях.

Фотографією в соцмережі поділився Користувач Ігор Ніколаєв. Чоловік розповів, що ці люди під час карантину знаходяться в зоні ризику. Їм під час карантину перераховують виплати, а всіх працездатних громадян садять на жорсткий карантин. Після цього люди втрачають роботу і кошти "через таких ідіотів". Він також зазначив, що це літні люди, яких потрібно жаліти, і задався питанням, як вижити іншим.

Карантин в поїзді))) Тернопіль-Підвисоке..

Geplaatst door Ігор Миколів op Vrijdag 28 augustus 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У коментарях користувачі відзначили, що це буде природний відбір. Також знайшлися і ті, хто вирішив захистити пенсіонерів. На їхню думку, пенсіонери їдуть на дачі, так як їм важко виживати на мізерну пенсію. Також в коментарях розповіли, що пенсіонери носять маски до стану статевої ганчірки і не змінюють їх, а люди, яких носять маски не можуть сісти в транспорт.

Нагадавши, Знай писав, що через Тернопіль поїде ще один поїзд далекого сполучення.

Також Знай повідомляв, що в Тернополі мер Надал продовжує працювати віддалено незважаючи на зараження коронавірусом. Він вийшов на зв'язок з дому і відповів на найактуальніші питання городян.

Нещодавно Знай передавав, що на Тенопольщині люди вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень.