На Тернопільщині 15-річний юнак врятував друга з вогню і став героєм. Молодий чоловік йшов до клубу на репетицію, а там стався вибух газу. Присутніх обпекло полум'ям, а ударна хвиля збила з ніг. Молоді люди у вогні почали вибігати на вулицю. Однак 15-річний Сергій повернувся назад, так як там залишився ще один з друзів.

Молодий чоловік кинувся в приміщення палаючого клубу. Там вже палав весь зал. Він через вогонь знайшов лежачого на підлозі друга і потягнув до виходу за куртку.

15-річний Сергій Гловицький заслужено став героєм-рятувальником 2020 року. Молода людина досі лікується від опіків та інших наслідків.

Мама врятованого 13-річного Сергія розповіла, що син, як прийшов до тями в лікарні відразу попросив подякувати мамі і другу за порятунок життя.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що вибух у Клубі стався взимку. Молоді люди різного віку зібралися в приміщенні, щоб відрепетирувати вертеп до Різдва і потім показати виставу. Однак у приміщенні стався вибух газу, який завдав травми та опіки підліткам віком 12-17 років.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Хмельниччині пожежники врятували 11-річну дівчинку з палаючого будинку. Причиною пожежі став її молодший брат, який грав із сірниками.

Також Знай писав, що на Харківщині пожежу локалізували, але жителі одного з сіл залишилися без даху над головою. Оцінити збиток повинна спеціальна комісія, але люди досі не можуть прийти до тями.

Нещодавно Знай передавав, що мама бійця ЗСУ розповіла, як втратила, а потім знайшла сина живим.