В Одесі стався інцидент, який змушує задуматися про відповідальність, яку дорослі беруть на себе, народжуючи дітей. В Одесі маленький хлопчик затопив квартиру сусідів, щоб не померти з голоду.

Трирічний малюк відкрив воду зі шланга душа на підлогу кімнати. Вода протекла до нижніх сусідів. Господиня квартири вирішила з'ясувати, що відбувається і виявила голу дитину під ліжком.

Малюк сидів під ліжком і їв з підлоги цукор три доби, так як його залишила одного мама-наркоманка і пішла за черговою дозою. Коли люди побачили дитину в квартирі, на місце викликали поліцію і швидку.

Вони зайшли в квартиру і побачили, що маленький Вова весь покусаний клопами або блохами. Його тіло в фекаліях. Малюк не їв нічого, а в пляшці була вода.

Представник служби у справах дітей розповіла, що в квартирі не було їжі. Ті недоїдки, які залишилися на столі були всі засиджені тарганами. Також вона розповіла, що дитина їла з підлоги цукор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поліція забрала малюка і відвезла в лікарню, а потім в будинок малятка. Там його відмили і нагодували. Мати ж, дізнавшись, що її дитину забрали влаштувала істерику і скандал. Жінка вимагала повернути їй дитину.

Сусіди розповіли, що ця сім'я неблагополучна, дитина часто сама гуляла цілими днями у дворі. Його бачили голим і голодним. Малюк, за словами сусідів злий, гуляв завжди один, а в свої три роки не вимовляє жодного слова. Сусіди намагалися змінити ситуацію і допомагали горе-матері підгузками, продуктами харчування. Однак мати так і не влаштувалася на роботу, а батько поїхав на заробітки в Італію і грошей родині не надсилав. Мати могла зникнути на добу, двоє або навіть троє. Вона десь разово підробляла, але потім гроші закінчувалися і все починалося знову. При цьому жінка не приховувала, що курить солі.

В Одесі трирічний малюк затопив квартиру, аби його врятували від голодної смерті.

В Одесі трирічний малюк затопив квартиру, аби його врятували від голодної смерті. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Donderdag 3 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в Одесі мама, тато і сін жили в парку під парканом.

Також Знай повідомляв, що у Львові співробітника дитсадка підозрюють у попітці наруги над дітьми.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії підліток розправився з маленькою сусідкою.