На Тернопільщині з початку навчального року зафіксували спалахи коронавірусу у 6 школах. Вчителі захворіли коронавірусом у Монастириському районі, у Чортківському районі. Також у Коропецькій школі виявили заражених педагогів. Там заразилися третина педагогічного складу навчального закладу. Школи закрили на карантин.

Кількість шкіл, де зафіксовані спалахи COVID-19 зростає. Епідеміологи пояснили, що багато дітей безсимптомно переносять захворювання, а вчителі заражаються від них і важко хворіють. Коронавірус вразив вчителів тернопільської школи № 6. Про це розповів директор Олександр Остапчук. Цей навчальний заклад на тиждень піде на вимушені канікули, а потім, якщо ситуація не зміниться навчання проводитимуть Дистанційно.

"У зв'язку зі збільшенням захворюваності серед педагогів, ми змушені призупинити навчання. З понеділка, 7 вересня, оголошуємо канікули на тиждень. Якщо ситуація покращиться, то будемо вчитися в звичайному режимі, а якщо ні - то наступний тиждень проведемо з дистанційним навчання", розповів педагог.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні набуло чинності Оновлене карантинне зонування. У" червону зону " потрапили Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці. Про це повідомила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Також Знай повідомляв, що батьки першокласників розповіли про те, як їхнім дітям нав'язують зайві предмети з релігії та інших не пов'язаних зі школою сфер життя. Папа Школярки виклав пост і фото заяви, в якому пропонувалося підписати прохання про зарахування дитини на предмет з вивчення основ релігії.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нещодавно Знай, які маски для дітей найкраще придбати - з тканини або одноразові. У МОЗ таку інформацію надали школам і батькам.