У Підволочеському районі Тернопільщини стався інцидент, в якому постраждав молодий житель Закарпаття. 20-річний хлопець йшов до міста з проникаючим ножовим пораненням живота, стікаючи кров'ю. Вже в центрі Підволочеська його побачили люди і викликали поліцію і швидку.

Після цього медики надали йому допомогу і провели операцію. Ніж зловмисника в декількох місцях розрізав тонкий кишечник. У поліції розповіли, що на сміттєзвалищі за містом живе сім'я ромів, які сортують і здають відходи на переробку. Потерпілий приїхав до них із Закарпатської області.

Однак жити в мирі їм не вдалося. Молодий чоловік постійно конфліктував з братом господині на побутовому грунті – через харчування і випивки. 48-річний чоловік після вживання спиртних напоїв схопився за ніж і вдарив 20-річного родича.

Поранений молодий житель Мукачева зміг дійти до райцентру, де його виявили люди і передали медикам і поліції. Правоохоронці майже одразу затримали зловмисника, який у всьому зізнався. Даний інцидент внесли до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань, а чоловіка затримали відповідно до 208 статті Кримінального кодексу України.

Нагадавши, Знай писав, що на Франківщині підліток влаштував криваву розправу дідусеві з бабусею. 1 вересня, в селі Бабче Івано-Франківської області, близько 05:00, 15-річний підліток вбив свого дідуся і наніс важкі ножові поранення бабусі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Подолі, на вулиці Костянтинівській, стався конфлікт між чоловіком і молодим хлопцем, який заступився за незнайому дівчинуу. бійка, що виникла в результаті конфлікту, закінчилася трагічно.