У Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина. Руслана Довгаль довгий час лежала в реанімації, де медики боролися за її життя. На жаль, дівчину врятувати не вдалося. Про це пише Кременець-Інфо у Facebook.

Про смерть дівчини стало відомо від її односельців та місцевих ЗМІ.

"Горе і біль печалі - важко передати .... Слів для заспокоення - немає ... .Шкода великий, сльози ... Перестало битися серце Довгаль Руслани. Довгий час після пологів лікарі боролися за її життя в реанімації, але на жаль врятувати її не вдалося ", - йдеться в повідомленні Кременець-Інфо.

У молодої жінки залишилася новонароджена дитина і чоловік. Руслану Довгаль поховали сьогодні в рідному селі Іква. Також односельці збирають кошти на допомогу дитині та чоловікові.

У повідомленні не йдеться, що сталося з молодою жінкою і хто допустив її смерть після пологів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Померла молода матуся Фото: скріншот

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати. Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги. Середній хлопчик народився зі складним діагнозом, який змушує його голову непомірно рости.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю. Зараз дівчина допомагає таким же як вона дітям-сиротам знайти сім'ї.