На Тернопільщині медик районної інфекційної лікарні Василь Ференц розповів про ситуацію із захворюваністю та зайнятістю ліжок. Він зазначив, що ситуація критична і попередив жителів області про небезпеку.

Лікар розповів про подробиці на своїй сторінці соцмережі. Він написав, що чергує по хірургії, де заповнені всі ліжка. 6 місць і всі зайняті, немає вільних апаратів ШВЛ. Швидка привезла вночі ще трьох хворих коронавірусною інфекцією. Медик поставив риторичне запитання, куди класти нових пацієнтів.

Він зазначив, що не скаржиться і не панікує, а спокійно робить свою роботу. Також він перерахував своїх колег, які працюють в дитячому відділенні, в приймальному відділенні. Василь Ференц розповів, що вже лежать 6 хворих у ВАІТ.

Далі він зазначив, що зателефонував лікар з Бучача і просить, що вони прийняли хворих по хірургії. Ференц написав, що не може відмовити, оскільки ця лікарня допомогла його лікарні навесні.

Після цього він зазначив, що ситуація з COVID - 19 вже неконтрольована. Медики очікують пік захворюваності на кінець вересня або на початок жовтня. У реанімації будуть вже не 6 місць, а двадцять і лікарня не буде справлятися з потоком важко хворих пацієнтів.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Давно не писав дописи.читаю і аналізую, сьогодні гарний день,неділя,6.09.20р.чергую по хірургії, місць в реанімації...

Geplaatst door Василь Ференц op Zondag 6 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в Україні при постановці діагнозу коронавірус часто призначають в якості лікування саме антибіотики. У пацієнтів виникають питання, чому саме такі призначення роблять, якщо інфекція не піддається таким препаратам.

Також Знай повідомляв, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 140 479 випадків зараження. За добу зафіксували 2 411 нових випадків.

Нещодавно Знай передавав, що у пресслужбі Патріарха Української Православної церкви Київського патріархату Філарета розповіли про стан 91-річного хворого коронавірусною інфекцією COVID-19.