На Тернопільщині зафіксували рекорд-чоловік помістив у літрову банку максимально можливу кількість огірків. Житель Шумська Петро Рудий показав свій шедевр всім бажаючим.

Він в одну літрову банку помістив 320 огірків сорту корнішон. Щоб зафіксувати рекорд, він покликав сусіда. Про це пише ШумскИнфо. Чоловік зробив запис на папері, який наклеїв на банку.

Ідея засунути в банку максимальну кількість огірків приходить йому не перший раз. Роком раніше Петро Рудий вже показував банку з консервацією, в якій були 211 огірків, а за рік до цього він засунув в одну банку 143 огірка. Можна сподівається, що в 2021 році Петро Рудий порадує українців новим оригінальним рекордом.

Нагадавши, Знай писав, що в мережі показали відео, на якому головним героєм виступає річка Тиса. Її природна краса захоплює дух. Річка Тиса є найбільшою притокою Дунаю по площі і довжині і другою, після Сави, по водності. Тече в межах України, Угорщини та Сербії, частково по кордону між Україною та Румунією та Угорщиною, a також по кордону між Словаччиною та Угорщиною.

Також Знай передавав, що українець поставив незвичайний рекорд. Чоловік зробив татуювання на висоті 4 кілометри. Він став першим, хто вибив татуювання під час стрибка з парашутом. У світовій практиці таких досягнень не було. Складнощі рекорду додавали пориви вітру, нульова температура повітря і високий рівень адреналіну.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 54-річний Микола Лиховидов в черговий раз поставив рекорд України як найстаріший професійний футболіст. Чоловік вийшов на поле за Одеський "Реал Фарма" в матчі Кубк України проти "Таврії".