Віруючі і парафіяни Свято-Миколаївського храму в місті Люботин сумують про втрату настоятеля. Протоієрей Микола Куценко помер 8 вересня на 72-му році життя. Він довгий час боровся з важким захворюванням, але хвороба виявилася сильнішою.

Про кончину священнослужителя розповіли в Харківській єпархії ПЦУ. Відспівування протоієрея відбудеться 10 вересня в Микільському храмі міста Люботин. Також з цього скорботного приводу пройде Літургія.

Нагадаємо, раніше Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер батько-митрат Бучацької єпархії УГКЦ Григорій Полоз. Чоловік помер 28 серпня. Трагічну новину повідомили у Кипичинецькій територіальній громаді. Священнослужитель служив у храмі Покрови Пресвятої Богородиці в селі Оришківці та в селі Майдан. У період з 2003 по 2007 роки був протосинкелом Бучацької єпархії УГКЦ.

Отця Георгія називають духовним наставником. Він своїми проповідями надихав бути справжніми християнами сотні парафіян храму. Він також допомагав людям подовжити життєві труднощі і осягнути Бога.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай писав, що 24 серпня, тяжка хвороба відняла життя священика Тлумацького протопресвітеріату отця Сергія Козака. Він служив у храмі в Івано-Франківській області. Народився Сергій Козак 10 січня 1974 року в селі Гринівці Тлумацького району.

Нещодавно Знай повідомляв, що чоловік на ім'я Грег розповів свою історію подорожі в загробний світ. Він зазначив, що не відчував тіла, температури та інших фізичних складових, не міг ворушитися. у повній темряві до нього наближався величезний світлий куля, а потім його затягнуло в цю кулю.