У Тернополі патрульні поліцейські зупинили дивний автомобіль, який рухався в темряві з вимкненими фарами. Автомобіль ВАЗ їхав по вулиці Лесі Українки. Правоохоронці зупинили машину і попросили водія пред'явити документи.

Під час перевірки з'ясувалося, що водій неповнолітній і не має відповідних документів. Також стало відомо, що за кермом був 15-річний підліток. Він взяв автомобіль без дозволу батьків, щоб покататися. Про інцидент повідомляли в патрульній поліції Тернопільської області.

Поліцейські забрали автомобіль на штрафмайданчик. Інформацію про малолітнього правопорушника передали представникам ювенальної превенції, які повинні провести роботу з батьками юнака.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 29 серпня, близько 00:30, у місті Жидачів Львівської області, по вулиці Січових Стрільців сталася ДТП. Скутер Yamaha Jog, за кермом якого був неповнолітній юнак, скоїв наїзд на пішохода, який стояв на узбіччі. За кермом скутера і жертвою наїзду виявилися два неповнолітніх. Винуватець аварії виявився ще й у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай повідомляв, що житель села на Тернопільщині викрав навантажувач і всю ніч катався на ньому. У селі Кривеньке з території місцевого підприємства спеціалізований транспортний засіб взяв чоловік. Він катався на ньому всю ніч, а потім поставив на місце. Власник транспортного засобу помітив пошкодження на ньому і викликав копів.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині сталася трагедія. 8-річна дитина керувала автомобілем батьків та скоїла наїзд на іншу дитину. Потерпілого госпіталізували з травмами голови.