На Тернопільщині мешканку села Турильче нагородили за порятунок трьох дітей з вогню. Дарія Бабій розповіла, як їй вдалося витягнути трьох малюків з палаючого будинку. Жінці заслужено присвоїли звання героя-рятувальника 2020 року.

Дарія Бабій розповіла, що працювала у дворі, рубала дрова, коли почула дитячий крик і побачила дим у сусідньому будинку. Вона побігла на крик і побачила, що з будинку валить дим, а за вікном сидять троє дітей. Старша дівчинка попросила її відкрити двері ключем, який лежав поруч.

Жінка кинулася відкривати двері, але в будинок не змогла зайти, так як там все палало, а кімната, де були діти був заповнена димом. Вони вибили вікно і старша дівчинка 10 років дала спочатку трирічного братика, а потім і п'ятирічного. Після цього вона вибралася сама.

Рятувальники у свою чергу розповіли, що жінка приспіла вчасно. Якби не її зусилля, то діти б задихнулися від чадного газу і диму. Зараз будинок стоїть з вигорілими кімнатами і поступово руйнується. За свої чіткі дії Дарія Бабій заслужено отримала звання»Герой-рятувальник 2020 року".

Герої серед нас: історія Дарії Бабій

Зробила так, як підказало серце. Полишивши усі справи, смілива жінка кинулася у палаючий будинок, де опинилися зачиненими троє дітей. Для дівчинки та її маленьких братів ця історія могла б завершитись трагічно, якби їх крик не почула Дарія Бабій з Тернопільщини. І все село ще б довго згадувало цей жахливий день. На щастя, у долі були інші плани на цих діток. Як це було — дивіться у сюжеті про лауреатку Всеукраїнську акцію “Герой-рятувальник 2020 року” Дарію Бабій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще
Geplaatst door ДСНС України op Dinsdag 8 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині старшокласник, який має серйозні психічні розлади, підпалив школу-інтернат. Повідомлення про загоряння в будівлі школи-інтернату надійшло на гарячу лінію 101 9 вересня. На момент прибуття рятувальників школярі та викладачі були евакуйовані, а з вікон будівлі йшов дим.

Також Знай повідомляв, що в Каліфорнії дві найбільші пожежі в історії штату гасять в районі затоки Сан-Франциско. У південній частині Каліфорнії пожежі вирують в округах Лос-Анджелес, Сан-Бернардіно і Сан-Дієго.

Нещодавно Знай передавав, що відомому Прикарпатському журналісту-розслідувачу Віталію Мацецькому намагалися спалити магазин.