На Тернопільщині батьки молодого хлопця, який потрапив у ДТП та отримав травми збирають кошти на лікування сина. В кінці серпня молодий чоловік потрапив в аварію на мотоциклі – врізався в дерево. Хлопець лежить у реанімаційному відділенні Кременецької лікарні, повідомляє Т1 Новини.

Лікар-анестезіолог Кременецької лікарні розповів, що Максим Беспалов проходить лікування у відділенні інтенсивної терапії. Він отримав закриту черепно-мозкову травму і множинні переломи черепа. Молода людина знаходиться в штучній комі, щоб він не ворушився і не завдав собі ще більше пошкоджень. Стан хлопця-важкий, а лікування буде тривалим.

Батько Максима В'ячеслав Беспалов розповів, що його син потрапив в аварію, а у них в сім'ї вже немає коштів на лікування, так як є ще молодший син – інвалід 1 групи. Тому їм дуже важко зараз. Також В'ячеслав розповів, що він постійно перебуває в лікарні поруч з сином. У ці складні для сім'ї дні вони просять допомоги у всіх небайдужих громадян, так як лікування не дешеве.

Нагадавши, Знай писав, що львів'ян просять зібрати необхідну суму коштів на реабілітацію хлопчика з ДЦП. Сім'я 13-річного Павла Бокало благає про допомогу. Хлопчику з ДЦП необхідно зібрати 80 тисяч гривень на курс лікування. Зараз допомогти хлопчикові може Міжнародна клініка відновлень у місті Трускавець, але лікування там коштує 20 тисяч гривень за 1 курс, яких має бути 4 щороку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Анна-Софія Кобернюк та її батьки просять допомогу зібрати кошти на лікування дівчинки від раку. У неї знайшли саркому Юінга.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі дитина страждала від серйозної хвороби, а мати практично її не лікувала.