У Тернополі допомагає людям і лікує травами провидиця Алевтина. Жінка розповіла, як переїхала в Україну і навіть розкрила цікаві випадки зі своєї практики. Про це пише "Газета по-українськи".

Алевтина почала свою розповідь з того, що вона народилася і виросла в Москві, там же вона зустріла тернополянина, який поїхав на заробітки. Пара вирішила переїхати до Тернополя. Жінка довго звикала до нової мови та міста. В Україні сім'я живе вже 21 рік, виховують двох синів.

Також жінка розповіла, що дар у неї з ранніх років, а карти їй допомагають сконцентруватися і отримати інформацію про людину або ситуацію. Алевтина розповіла, що може попередити людину про небезпеку, розповісти про вирішення тих чи інших проблем. Однак собі і своїм рідним вона не може допомогти.

Також Алефтіна розповіла, що в Москві живуть її родичі – мама і сестра. Мама довгий час займається ворожінням на кавовій гущі, але вона не робить це регулярно. Перед від'їздом дочки жінка розповіла, що одна з дочок поїде, а друга «закриє їй очі» (поховає).

Клієнти найчастіше просять гарантії правдивості всього сказаного, але Алевтина не може гарантувати все, так як є ще й воля Божа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Провидиця розповіла і про роботу. Одного разу до неї прийшла жінка, яка в свої 30 років виглядала старою. Вона поскаржилася, що у неї 4 стадія раку, а карти сказали, що її чекає смерть від власних рук. Довелося виправляти енергетику жінки і вселити в неї віру в себе. Ця клієнтка приходила до Алевтини 6 разів, а через 4 місяці жінка повернулася молодою і квітучою після вдалої операції.

Не може забути Алевтина і випадок, коли до неї прийшов невірний чоловік і виставив претензії з приводу того, що провидиця відкрила правду його дружині. Конфлікт загладити вдалося і навіть направити на правильний шлях розвиток бізнесу.

Нагадавши, Знай писав, що в ефірі програми "Слудствие ведуть екстрасенси" ясновидці спробували врятувати молоду дівчину.

Також Знай повідомляв, що відомий ясновидець зі Сполучених Штатів Америки Майкл Скалліон розкрив таємницю Атлантиди.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі з'явилися секретні дані про особисте життя вкрай знаменитої болгарської ясновидиці Ванги.