У Вінницькій області сталася трагедія, в якій постраждала 9-річна дівчинка. Її мама відпустила самостійно в школу і суворо покарала йти безпечним шляхом через міст, але дитина вирішила зрізати і потрапила під поїзд. Про це повідомила програма Надзвичайні новини на ICTV.

Софія лежить у Коростенській лікарні. Дві доби медики борються за її життя в реанімації, поруч з дівчинкою завжди її мама. Інцидент стався в Коростені на залізничних коліях. Дівчинка вирішила пройти під поїздом, щоб не обходити 60 вагонів. Коли вона залізла під вагон, потяг рушив. Колеса вагона відрізали дитині обидві ноги.

Медики міської лікарні розповіла, що дитину привезли з травматичною ампутацією обох ніг. Вони висіли на клаптях шкіри, а кістки були роздроблені.

Співробітники залізниці розповіли, що городяни регулярно ходять через колії. Вони навіть протоптали стежки, а така трагедія відбувається на перший раз. Співробітники залізничної станції роблять спроби перегородити шлях городянам, які бажають "зрізати" - споруджують різні мережі на дірках в паркані, обмазують їх солідолом або мазутом, але це не приносить результату.

Зараз жителі Коростеня збирають кошти для маленької Софії. Їй належить довге лікування і реабілітація.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потяг відтяв ноги школярці, яка йшла на уроки

У Коростенській районній лікарні рятують життя 9-річної Софійки, якій поїзд відрізав ноги. Того дня Софія, чи не вперше, пішла до школи сама. Рушила вона напростець через залізничні колії. Щоби не обходити потяг з 60-ти вагонів, вирішила пролізти під одним із них. І саме тоді поїзд – рушив та травмував дівчину. Для постраждалої Софійки містяни активно збирають гроші, адже її мати з двома дітьми – у декреті і без того ледве зводить кінці з кінцями. ❗️Щоб допомогти Софійці – номер її матері – (098) 061 88 95 Оксана.

Geplaatst door Факти ICTV op Vrijdag 11 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в Києві вранці 11 вересня сталася страшна аварія. У ній постраждали 12 осіб. Причиною аварії стала фура, яка, вилетіла на зустрічну смугу руху і протаранила мікроавтобус з пасажирами і легкові автомобілі.

Також Знай повідомляв, що зовсім недавно Україну сколихнула новина про те, що на популярному єгипетському курорті сталося згвалтування 5-річної дівчинки з України. Однак, мати малятка, як не дивно, намагалася приховати причину травм на тілі дитини.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові померла 10-місячна дівчинка, яка випала з балкона і отримала важку травму голови.