На Тернопільщині розшукують 57-річного чоловіка, який 10 років тому поїхав у відпустку до Одеси і донині не повернувся додому. Про зникнення брата повідомила його сестра 9 вересня 2020 року. Вона попросила знайти її брата Курила Івана Йосиповича. Про це пише Управління Нацполіції в Гусятинському районі Тернопільської області.

Жінка дала прикмети свого брата-зріст 180 см, середньої статури, волосся русяве, обличчя овальне. Правоохоронці попросили всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цю людину, повідомити на гарячу лінію 102.

Варто відзначити, що в Україні щодня зникають безліч людей. Більшість з них знаходить поліція, але залишаються і ті, які потрапляють в неприємності.

Нагадавши, Знай писав, що до поліції за допомогою звернувся чернівчанин і повідомив, що його 51-річна дружина пішла з дому і досі її місцезнаходження невідоме. Жінка пішла з дому 12 вересня і досі не повернулася. Чоловік надав прикмети коханої дружини-довге чорне волосся, карі очі і середня статура.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Також Знай повідомляв, що житель Одеської області приїхав відпочивати в с. Шаян Хустського району. Вранці вчора, 10 вересня пішов у ліс за грибами і зник. Зараз до пошуків залучені рятувальники, поки нічого не відомо, чоловіка ще не знайшли. Для пошуків залучено Гірське пошуково-рятувальне відділення м. Іршава.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі розшукують 35-річну жінку, яка безслідно зникла. Ярмаш Марія Володимирівна зникла 9 серпня і більше її ніхто не бачив. Молода жінка з білим волоссям і середньої статури пішла з дому і не повернулася.