У Тернопільській області поліція Бережанського району шукає 13-річного юнака Калимуна Михайла Васильовича. Він проживає в селі Вільхівець Бережанського району. 13 Вересня хлопець вийшов з дому і більше не повернувся.

Він вийшов з дому близько 17 годин і більше його ніхто не бачив. Молодий чоловік був одягнений в сіру кофту з капюшоном, футболку темного кольору і чорні шорти. На ногах у нього були чорні кросівки з білою підошвою.

Батьки і поліція просять повідомити будь-яку наявну інформацію про місце знаходження хлопця або де його бачили востаннє. Інформацію потрібно повідомити на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Києві оголошено в розшук 15-річного Миколу Радзевича. У неділю, 13 Вересня, хлопець пішов з дому, і більше його не бачили. Батьки розповіли, що підліток був одягнений в чорні спортивні штани, синю кофту і червону кепку. З особливих прикмет-родима пляма на лівій щоці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся. Зазначається, що роботи з розшуку дитини проводить Деснянське УП ГУ Національної поліції в столиці. За інформацією правоохоронців, малолітнього Осипова Романа Анатолійовича 2009 року народження востаннє бачили 12 серпня 2020 року.

Нещодавно Знай передавав, що на Буковині з будинку-інтернату втік 12-ти річний вихованець Оршівського будинку-інтернату. Вихователі помітили, що хлопчика Немає о першій годині ночі. Відразу почалися пошуки дитини. Хлопчика, який втік з будинку-інтернату, знайшли у бабусі, він самостійно поїхав до неї в Хотин.