Президент Володимир Зеленський зібрався з діловою поїздкою на Тернопільщину. Робочий візит запланований на 16 вересня середу. Про це повідомляє видання Голос з власних джерел в міській адміністрації.

За попередньою інформацією президент їде на Тернопільщину, щоб представити кандидатів районних рад від Партії «Слуга народу». Однак точний план поїздки на Тернопільщину невідомий поки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що президент Володимир Зеленський відвідав Хмельницьку область з робочим візитом. Це ще одна поїздка президента по Україні. В останні кілька тижнів Зеленський катається по Україні і представляє кандидатів від своєї партії на пости мерів і в депутати міських і обласних рад. Також він встигає перевіряти будівництво доріг, на яке він витратив кілька мільярдів гривень з фонду по боротьбі з коронавірусом.

В черговий раз він відвідав Хмельницьку область, де подивився на дороги і показав, хто балотуватиметься від його партії. Окрім доріг, він вирушив до відремонтованої школи на Хмельниччині. Він проінспектував школу в смт. Сатанів. Далі глава держави вирушив вишами області. Останнім пунктом у поїздці Зеленського стала атомна електростанція.

Також Знай писав, що перебуваючи з робочою поїздкою на Хмельниччині, Президент України Володимир Зеленський відвідав Хмельницький політехнічний коледж Національного університету "Львівська політехніка", який є державним закладом професійної освіти.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що президент України Володимир Зеленський пообіцяв зробити все можливе, щоб будівництво нового центру онкології в Харкові просувалося швидше.