У Тернопільській області в Чортківському районі сталася страшна аварія. Дорожньо-транспортна пригода трапилася пізно вночі о 2:30. Водій автомобіля їхав по дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Ягільниця, де не було освітлення. В цей час на дорогу вийшла жінка.

На жаль, водій не зміг загальмувати вчасно. Коли він побачив жінку в світлі фар, то було пізно. Від удару тіло жінки розірвало, а частини тіла розкидало по дорозі. Автомобіль від удару полетів у кювет.

Правоохоронці встановлюють особу загиблої. На вигляд їй 40-50 років. Була одягнена в сіру футболку і темні штани. На ногах були шльопанці. Правоохоронці просять зателефонувати всіх, хто впізнав за описом жертву аварії.

Нагадавши, Знай писав, що 14 вересня, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чоловік був за кермом Газелі і керував автомобілем будучи тверезим. правоохоронці встановили, що він не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де стояли дорожні робітники. На двох з них припав основний удар.

Також Знай повідомляв, що в Київській області колишня голова сільради і майбутня місцевий депутат від Партії "слуга народу" збила дитину. Мати хлопчика на писала в мережі пост подяки всім, хто допоміг і підтримав її і її дитину в той день, так як вона перебувала в шоковому стані. Жінка розповіла, що винуватиця інциденту не раз була викрита у швидкій їзді і ДТП.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті лихач на Жигулях вирішив повторити "подвиг" Зайцевої-влетів у зупинку і покалічив людей. Водій автомобіля загинув на місці, а його пасажир отримав травми.