На Тернопільщині працює чиновник, який не гребує їздити на заробітки до Європи замість відпустки і практикує вегетаріанство. Іван Безушко вже 17 років працює сільським головою в популярному у туристів селі Пірків. Незважаючи на це він і вся його сім'я стали вегетаріанцями, а протягом трьох років практикували сироїдіння.

Поштовхом для зміни раціону стала хвороба сина. Вони переглянули все своє життя і прийшли до вегетаріанства. Іван Безушко розповів, що до такого рішення прийшли поступово. Спочатку вони з дружиною закуповували свинину або рибу оптом на всю сім'ю на зимовий період. До весни все це набридало. Після цього вони прийшли до вегетаріанства і сироїдіння.

За 7 років такого харчування його сім'я вже і не хоче повертатися до звичного способу життя. До вегетаріанства йшли поступово. Спочатку відмовилися від хліба і солодощів, потім відмовилися від кисломолочних і молочних продуктів, а потім і від м'яса і риби. У раціоні залишилися крупи, овочі та фрукти. Після цього він і його дружина прийняли рішення залишитися на сироїдінні. 3 роки вони харчувалися пророщеною гречкою, овочами і фруктами.

Іван Безушко розповів, що сироїдіння не перешкода для фізичної роботи. Він зазначив, що навіть на зборі ягід у Швеції вони з дружиною відчували себе краще, ніж при звичайному харчуванні. Чоловік розповів, що після впровадження вегетаріанства він позбувся стенокардії, високого тиску.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раціон сім'ї вегетаріанців складається з каш, салатів, супів з овочів і сочевиці. З раціону зник алкоголь і чай. Під час сироїдіння була лише тепла вода. Пізніше відмовилися навіть від меду.

Вегетаріанство і сироїдіння були для сім'ї Безушко не просто способом позбутися зайвої ваги, а доповненням до практики духовної. Пан Іван захоплюється філософією, релігійними та духовними практиками.

Нагадавши, Знай писав, чим відрізняються вегани від вегетаріанців-це не тільки стиль харчування.

Також Знай повідомляв, що 2020-й рік визнаний роком веганів.

Нещодавно Знай передавав, що вегетаріанство має ряд переваг, про які буде корисно знати всім.