На Тернопільщині чоловік скоїв проступок, який насмішив навіть поліцейських. Житель Збаразького району заволодів чужим старим автомобілем марки ЗАЗ-Таврія, який стояв кинутий у дворі багатоповерхівки. Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

У скоєнні злочину чоловік зізнався і розповів, чому пішов на нього. Він розповів, що в одному з дворів Тернополя виявив машину, яка була аналогічно його автомобілю. Він зрозумів, що за цією машиною ніхто не дивиться і на ній давно не їздять. Він викликав Евакуатор і транспортував Таврію в своє село.

Там він вийняв з викраденого автомобіля запчастини, які йому потрібні були для ремонту свого автомобіля, а решту він здав на металобрухт.

Зникнення машини власник помітив не відразу. Коли зрозумів, що автомобіль зник, викликав поліцію і написав заяву. В результаті "викрадача" знайшли і затримали. Тепер йому доведеться відповісти за своє правопорушення.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі поліцейські зупинили автомобіль, який їхав без фар у темний час доби. За кермом виявився недосконало літній хлопець, який взяв машину в батьків, щоб покататися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай повідомляв, що уродженець Чернігівської області викрав автомобіль Porcshe за допомогою евакуатора. За кілька днів до викрадення, зловмисник придивлявся до новенького блискучого автомобіля.

Нещодавно Знай передавав, що в селі Загальці Бородянського району чоловік побив пенсіонера і намагався викрасти його авто і ледь не влаштував пожежур. чоловік побив власника, а потім хотів викрасти машину. Вона не завелася і він в ній забарикадувався.